جمعه 04 مهر 1404
English
zums

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی زنجان

دانشکده پزشکی

emam سرمایه گذاری برای تولید
  • بیوشیمی بالینی
  • تاریخچه ، رسالت و اهداف
  • معرفی گروه
    • مدیر گروه
    • معاون آموزشی
    • اعضای گروه
    • کارشناسان
    • دانشجویان
      • درحال تحصیل
      • فارغ التحصیل
  • برنامه های آموزشی
  • برنامه های ترمیک
    • طرح درس
      • Undergraduate
        • پزشکی
        • داروسازی
        • دندان پزشکی
        • علوم آزمایشگاهی بالینی (CLS)
        • پرستاری
        • مامائی
        • تغذیه
        • هوشبری
        • تکنسین اتاق عمل
      • کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی
      • دکتری تخصصی
      • کارشناسی ارشد سایر رشته ها
    • برنامه هفتگی
    • برنامه امتحانی
  • برنامه های پژوهشی
    • پایان نامه ها
    • اولویت های پژوهشی
    • امکانات پژوهشی
  • صفحه اصلی
  • گروه های آموزشی
  • علوم پایه
  • بیوشیمی بالینی
  • برنامه های پژوهشی

برنامه های پژوهشی

پایان نامه ها

پایان نامه ها

اولویت های پژوهشی

اولویت های پژوهشی

امکانات پژوهشی

امکانات پژوهشی

تماس با ما
location
آدرس:زنجان - شهرک کارمندان - انتهای خیابان حاج احمد مهدوی - دانشکده پزشکی
کدپستی:4513956111
تلفن:331400- 024
پست الکترونیک:info@zums.ac.ir
پیوندها
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی دولت
پایگاه اطلاع رسانی دولت
اطلاعیه ها و بخش نامه های به روز
اطلاعیه ها و بخش نامه های به روز
راهبرد مشارکت در تارنمای دانشگاه
راهبرد مشارکت در تارنمای دانشگاه
پیوند اعضا
پیوند اعضا
تعداد افراد آنلاین: 7
تعداد بازدید امروز: 279
تعداد بازدید کل: 84453
آخرین به روزرسانی: 1404/07/02 14:01

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان می باشد.

پرتال سازمانی نیافام

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: