رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان: همایش ملی جوانی جمعیت، مقدمه‌ای برای فرهنگ‌سازی موضوع فرزندآوری است

| تاریخ ارسال: 1401/9/3 |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان:
همایش ملی جوانی جمعیت، مقدمه‌ای برای فرهنگ‌سازی موضوع فرزندآوری است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: همایش ملی جوانی جمعیت مقدمه‌ای برای اقدامات اساسی در حوزه فرهنگ‌سازی موضوع فرزندآوری است و به منظور بررسی مشکلات و معضلات مربوطه و ارائه راهکار برای حل آن، برگزار می‌شود.

دکتر حسن بختیاری ظهر امروز در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر همایش جوانی جمعیت در گفتگو با پایگاه خبری وبدا-زنجان، اظهار کرد: در هر موضوعی به منظور تبلیغ بهتر، باید زیرساخت‌های فرهنگی لازم فراهم باشد و موضوع جوانی جمعیت نیز از این امر مستثنی نیست.

وی با اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی موضوع جوانی جمعیت، خاطرنشان کرد: اگر مطالب و محتواهایی که توسط رسانه‌ها تولید و منتشر می‌شود، هم‌راستا با اهداف اولیه موضوع جوانی جمعیت باشد، کمک شایانی برای رسیدن به این اهداف صورت می‌گیرد.

دکتر بختیاری به برگزاری کارگاه تولید پوستر و تبلیغات شهری با موضوع جوانی جمعیت و طرح نفس توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان اشاره کرد و افزود: این کارگاه از ۲۰ الی ۲۲ آذر برگزار خواهد شد و طی آن آثار هنرمندانی از سراسر کشور در معرض داوری قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: هنرمندانی که موفق به کسب عناوین برتر در این جشنواره شوند، به استان زنجان دعوت خواهند شد تا کارگاه‌های آموزشی برای هنرمندان بومی استان برگزار نمایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه دانشگاه اقدام به خریداری آثار برگزیده خواهد کرد، گفت: این آثار به عنوان مواد اولیه‌ی تبلیغاتی و فضاسازی در سطح کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

منبع: پایگاه خبری وبدا- زنجان

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 674 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر