دانشکده داروسازی

| تاریخ ارسال: 1399/5/22 |

اطلاعیه شماره ۲ معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

مورخه ۱۳۹۸/۱۲/۴

بر اساس مصوبه شورای تامین استان زنجان و نامه شماره  ۷۰۳۶/۵۰۰/د معاونت محترم آموزشی وزارت متبوع و در راستای حفاظت و مراقبت از نیروی انسانی و تدابیر لازم جهت پیشگیری و کنترل شیوع بیماری کورونا موارد ذیل در جلسه رؤسای دانشکده های دانشگاه تصویب و به شرح ذیل جهت استحضار و اجرا ابلاغ می گردد:

۱- کلاس های تئوری و دوره های کارآموزی کلیه دانشکده های دانشگاه تا پایان هفته تعطیل اعلام می گردد.

۲- امتحانات علوم پایه،پیش کارورزی و جامع داروسازی (۱۸۰ واحدی) که مقرر بود در تاریخ ۹۸/۱۲/۸ برگزار شود ملغی و تاریخ جایگزین متعاقباً اعلام می شود.

۳- کلیه همایش ها و تجمعات دانشجوئی و فرهنگی تا پایان اسفند ماه لغو می شود.

۴- برای حفاظت از سلامتی اساتید، دستیاران و کارورزان، هر گونه کمبود احتمالی وسایل و تجهیزات حفاظت فردی با هماهنگی رؤسای دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی با فوریت بررسی و به سرعت برطرف شود.

دفعات مشاهده: 85 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر